• Home
 • Ozzy
 • Bildsajten
 • MrBrown Jackan
 • Om mig
 • Kettlebell
 • Träning
 • Links
 •  

  Metal weekend i Malmö

  I helgen har det varit metal för hela slanten!

  3 dagar med mycket härlig musik och härligt umgänge.


  Dag 1

  Slängde sig snabbt in i bilen efter jobbet för att åka och se Avenged Sevenfold med Lillebror och Vivvi + några kompisar till lillebror. Lite förfest hos lillebror och sedan begav vi oss till giget. Tyckte själv att de gjorde en hyffsade spelning. Med mycket pyromatik och unga människor. Gillade även Baltiska hallen som lokal som dom lirade i. Väldigt trevlig personal som jobbade där. Det visade sig senare att vakter och liknande var från KB och vi skulle stöta på dom alla 3 dagarna. Det var därför man kände igen dom ;0)

  Dag 2

  Denna dagen skulle Bullet for My Vallentine lira. Huvudnumret för Vivvis del iallafall! Vi kom igång rätt sent på dagen med hjälp av fina kaffegögar från stoffe och sara. Glada i hågen gled vi till Bullet och där lirade ett ganska segt förband. Det kändes som dom lirade samma låt hela tiden. Väl när Bullet gick på scen så gled jag och vivvi långt fram. Det visade sig att det var många fjortisar. Så en annan var ett huvud högre än alla andra. Var ju perfekt, man såg ju kanon hela konserten! Bullet körde som vanligt på tajt och var väldigt samspelta. Var helt klart nöjd med giget!

  Dag 3

  Idag var det huvudnumret för min del As I Lay dying skulle lira på KB. Efter lite hälsande på vakterna som vi nu lärt känna. Gled vi in för att se Suicide Silence. Jäklar har var det ös direkt. Publiken körde på med Moshpits och wall of death och bandet levererade rejält! Får man kolla upp mera av. Efter lite paus och pratande med trevliga hårdrockare. Man blir alltid lika förvånad hur härliga dom är, precis som en annan ;0) Så började Heaven Shall Burn, de kommer ut i samma färg på skjortona, man börjar tänka på The Hives. Men det var väl enda likheten, för här snackar vi mycket snabbare. Väldigt lika Suicide Silence som vi sett in. Men de når inte riktigt lika högt på metal himlen. Men man är nöjd ändå! Sedan kommer huvudakten och man märker direkt att det är huvudnumret. Tajtare och man känner igen mera låtar, jäkligt vilket ös det var! Publiken verkade stortrivas oxå, med en gigantisk moshpit bland annat på lilla KB. Härefter körde jag hem från Malmö, var ju lite segt, men helt klart värt det!

  One response to “Metal weekend i Malmö”

  1. Annika says:

   Låter som du haft en trevlig helg… Du och fjortisarna!
   Kan tänka att de inte tyckte det var lika trevligt att stå bakom dig ; )
   Skönt att du är henna igen!
   Kram

  Leave a Reply